Телеграми саучешћа поводом смрти Нинослава Смиљковића заменика директора РТВ-а

Бројни телеграми саучешћа стигли су у нашу медијску кућу након вести о изненадној и прераној смрти нашег колеге, Нинослава Смиљковића. Телеграм је послао и министар информисања, Михаило Јовановић, као и бројне колеге медијски радници из целе Србије.
Поводом изненадне смрти Нинослава Смиљковића телеграм саучешћа послао је министар информисања и телекомуникација, др Михаило Јовановић:
-Поштовани, потресла нас је вест о изненадној смрти вашег колеге Нинослава Смиљковића. Сећаћемо га се као професионалца који је тежио највишим дометима у новинарству и као човека са којим је увек било лако и пријатно сарађивати. У своје лично име и име Министарства информисања и телекомуникација, редакцији Радио телевизије Врање и породици Смиљковић изражавам искрено саучешће. У потпису министар Јовановић.
У телеграму саучешћа Александра Гајовића, бившег државног секретара у тадашњем Министарству културе и информисања стоји:
-Примите моје најискреније саучешће поводом преминућа вашег Нинослава. Он ће нам остати у успомени као врхунски професионалац и још бољи човек. Знам да утехе нема, али ће зато сећање на њега бити вечито. Александар Гајовић, новинар и књижевник.
Саучешће је директно из Њујорка упутила и Маја Раковац, председница РАБ Србија. Мејл саучешћа упутио је Урош Лучић из ОФПС-а (оеф пи еса).
На мејл адресу Радио телевизије Врање стигао је и телеграм Вишње Дугалић Аранђеловић, чланице Савета РЕМ-а.
-Јако ме је потресла вест о смрти Нинослава Смиљковића. Запамтила сам га када је, као директор РТВ Врање, у УНС-овом прес центру врло емотивно причао шта њему значи та телевизија и зашто је важно да у приватизацији припадне радницима. Упамтила сам га јер су тада, као и дан данас, такви менаџери права реткост. Породици и колегама исказујем најдубље саучешће, стоји у телеграму Вишње Дугалић Аранђеловић.
Новинарка и бивша председница Удружења новинара Србије у телеграму је написала:
-Страшно ми је жао. Он је био веома осећајан човек, зар не? Са неким тананим разумевањем прилика, и урођеним инстинктом да стане на исправну страну, па шта буде.
-Туга неизмерна, поручују из Друштва новинара Војводине.
Из Симпа је стигао мејл садржине:
Редакцијо Радио телевизије Врање, упућујем изразе саучешћа поводом смрти Вашег драгог колеге и мог изузетног сарадника, нашег Нинета. Остаће ми у сећању наша лепа сарадња, оптимизам и ведар дух у сваком разговору. Нека га анђели чувају и нека му је лака земља, стоји у телеграму.
Телеграме саучешћа упутиле су и колеге из Second media d.o.o o из Сомбора и Жарко Симовић из рекламне агенције Media craft, као и многи други.

Prouns Prouns

Learn More →

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *