IN MEMORIAM: Нинослав Смиљковић ( 1975-2024)

У Врању је у 49. години живота изненада преминуо Нинослав Смиљковић дугогодишњи радник Радио телевизије Врање, омиљен међу колегама и свима који су га познавали. Рођен је 1975. године у Врању. Завршио је Основну школу “Вук Караџић“ и средњу Економско-трговинску школу у Врању. Дипломирао је на Економском факултету у Приштини.

У Радио телевизији Врање је од 2003. године. Последњих година био је на позицији заменика директора Радио телевизије Врање.

Колектив Радио телевизије Врање памтиће га као изузетног колегу, који је био посвећен послу и кога су красили професионализам и перфекционизам у раду. Остаће упамћен као човек виспреног ума, спреман да свакоме одговори и помогне, чак и онда када би био претрпан обавезама.

Увек ведар, насмејан , позитиван, предусретљив , културан, дружељубив, радо виђен у сваком друштву ….једном речју, добар човек!

Његовим одласком наш колектив остаје без једног од најбољих. Неми од бола, шокирани због изненадног губитка нашег Нинета, човека коме су осмех и топла реч били заштитни знак.

Место и термин сахране биће накнадно објављени .

Почивај у миру, драги наш пријатељу, нека те анђели чувају !

Prouns Prouns

Learn More →

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *